Rusya Pazarına Nasıl Açılır? Ozon Day ile Rusya’da E-ticaret Yolculuğunuzu Başlatın

3 dk

18 Nisan 2024

E-Ticaret

Rusya'nın e-ticaret sahnesine adım atmak, parterimiz Ozon Global'in 30 Nisan'da düzenleyeceği çevrimiçi toplantıyla hayal ettiğinizden daha kolay! Bu etkinlik, Türk satıcılar için Rus pazarında başarılı bir satıcı olmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgiyi size sağlıyor.

Ozon Global'de Satış Yapmanın Önemi

Partnerimiz Ozon Global, 46 milyon aktif kullanıcıya ve 270 milyondan fazla ürün çeşidine sahip, çok kategorili bir e-ticaret platformudur. Rusya'nın yanı sıra birçok ülkede faaliyet gösteren Ozon, işletmenizin geniş bir müşteri kitlesine ulaşmasını sağlar. Özellikle pandemi sonrasında hız kazanan Rus e-ticaret pazarı, yerli ve uluslararası yatırımcılar için çekici fırsatlar barındırıyor.


Ozon Global'in Sunduğu Avantajlar

Ozon Global, Türkiye'den Rusya'ya kolay mal teslimatı, etkili pazarlama araçları, kapsamlı veri analizi ve pazar bilgileri sunarak işletmenizin büyümesine katkıda bulunur. Kullanıcı dostu platformu ve güçlü müşteri hizmetleriyle, olumlu bir satıcı deneyimi sağlar. Ayrıca, işbirlikçi girişimler ve dolar cinsinden ödemeler gibi avantajlarla uluslararası satıcıların işlemlerini kolaylaştırır.

Ozon Day: Türkiye’deki İlk Büyük Çevrimiçi Toplantı

Ozon Global, 30 Nisan'da Türk satıcıları için özel olarak düzenlenecek Ozon Day ile e-ticarette yeni bir sayfa açıyor. Bu etkinlikte, Rus pazarı, platform üzerinde hesap açma süreci, satışları hızlandıracak araçlar ve daha birçok konuda değerli bilgiler paylaşılacak.

Etkinlikte öğrenecekleriniz:

  • Rus e-ticaret pazarı ile ilgili beklentiler

  • Rusya’da satış yapmak için ihtiyacınız olan şeyler

  • Ürünleriniz için uygun teslimat planı seçme 

  • Rusya’da satışı yüksek ürünler bulma

  • Ürün kartları hazırlama

  • Ürünlerinizi, alıcılar tarafından daha yüksek görünürlüğe ulaştırma

Üstelik Ozon Global’in sunduğu bonus fırsatıyla etkinliğe katılan ve belirtilen koşulları yerine getiren ilk 50 katılımcı, 3000 bonus puan kazanacak. Bu puanlar, Ozon platformunda satış yaparken birçok fayda sağlayacak.

Programda Neler Var?

Türk satıcılar için Rusya’da satış yapmanın anahtarını sunacak olan bu etkinlikte kişisel hesap oluşturmaktan satışa başlamaya kadar basit adımlar, doğru teslimat planları, ürününüzün içeriği, ürününüzün herkes tarafından yüksek görünürlüğe nasıl sağlanacağına ilişkin bilgiler sunmanın yanı sıra Ozon Global ekibi temsilcilerine aklınıza takılan soruları sorabilecek ve yanıt alabileceksiniz.

Ayrıca tüm katılımcılar konuşma kayıtlarının bağlantısı sunularak sınırsız erişim hakkı tanınacak, konuşmacı sunumları ve kontrol listesi iletilecek. Programın detaylarına ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.


Etkinlik Detayları

  • Tarih: 30 Nisan

  • Zaman: 11:00 İstanbul Saati

  • Format: Çevrimiçi (Online)

Partnerimiz Ozon Global ile Rusya pazarında potansiyelinizi ortaya çıkarmak için link üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz!

 

Benzer Yazılar

Tamamen ücretsiz olan bu strateji görüşmesi doğru ve güvenilir adımlarla e-ticarette başarıyı yakalamak isteyen kişiler içindir.

rexven-logo

Rexven üreticileri ve toptancıları, e-ticaret yapan veya yapmak isteyen girişimcileri, bunun yanında kargo, lojistik, ara depo, muhasebe gibi hizmet sağlayıcıları birleştiren bir platformdur.

rexven-logo
rexven-logo
rexven-logo
rexven-logo
iyzico-logo
troy-logo
mastercard-logo
visa-logo